herkenbare problemen voor een huurder
De bewoners van een appartementencomplex op de Aletta Jacobstraat krijgen een nieuwe huisbaas: N. M. Terheide. Deze huisbaas heeft een brief verstuurd waarin staat dat hij renovaties wil gaan uitvoeren. Als gevolg van die renovaties (en een aantal extra’s zoals een quooker kraan) gaat de huur flink omhoog.
Als eerste hebben we Amber. Het is net uit met haar ex Dex.
Als tweede hebben we Autumn, alleenstaande moeder van de kleine Mats.
Als derde hebben we Claire, accountant en mevrouw perfect. Ze heeft een date met ene Max.
Als vierde hebben we Fenna de yoga lerares. Zij woont op de zolder waar het lekt.
Het was vlot geschreven en las lekker weg. Ik heb ook zeker gelachen op sommige momenten. Het was ook herkenbaar omdat ik een bijna vergelijkbare situatie heb meegemaakt. Ik woonde in een huurwoning en de woningcorporatie besloot opeens dat we van het gas af moesten en over moesten gaan op stadswarmte/het warmtenet. Wel beter voor het milieu maar het gaf heel veel gedoe.
Als eerste hebben we Amber. Het is net uit met haar ex Dex.
Als tweede hebben we Autumn, alleenstaande moeder van de kleine Mats.