Niets voor mij, ondanks meerdere pogingen.
Ondanks de vele positieve recensies wou ik dit boek lezen!
Enkele jaren geleden begon ik vol enthousiasme aan 'Ik ben Pelgrim' op aanraden van vrienden, collega's. Algauw was het worstelen tot aan pagina 100. Boek aan de kant. Het sprak me totaal niet aan.
Mensen bleven positief en ik vond geen mensen die het boek niet goed vonden. Iedereen zei me, doorbijten! Ik had een discussie in een boekenwinkel over dit boek. :-)
Tijdens de lockdown, ideaal om te lezen, deed ik een nieuwe poging. Ik worstelde tot pagina 350 en weer zat ik niet in het verhaal.
Sorry maar ik heb geen courage om door te bijten in dit boek. Ik raak afgeleid en het verhaal spreekt me niet aan.
Jammer vind ik.
Jammer vind ik.