Weer genieten
De best wel ongelofelijke terugkeer van Torre.
“Wat hebt het nou voor zin om bang te benne voor iets wat misschien helemaal nie bent gebeurd.”
Synopsis:
Tijdens Torres tweede zomer in de wonderlijke berghut gaat hij eindelijk met oom Fons op expeditie. Maar onderweg krijgt Fons een ongeluk en Torre wordt eropuit gestuurd om hulp te halen. Als de weg naar het dorp door een modderlawine versperd blijkt, ziet Torre nog maar een mogelijkheid: hij moet zijn oude vrienden van het aardvolk zien te vinden.
Samen met zijn trouwe geit Natneus begint Torre aan de gevaarlijke tocht naar de schuilplaats van het aardvolk. In de woeste natuur loert overal gevaar, en bijna gaat het mis. Nog net op tijd wordt Torre gered door een raadselachtig meisje en samen vervolgen ze hun tocht. Maar welke geheimen houdt deze Aira verborgen? En was het eigenlijk wel zo'n goed idee om het aardvolk om hulp te vragen?
Toen ik hoorde dat er een vervolg kwam van de toch niet zo eenzame tocht van Torre maakte ik een vreugdedansje. Wat heb ik genoten van deel 1 zeg en de verwachtingen waren dan ook hooggespannen.
En het begint al bij de prachtige cover, die ziet er ongelofelijke mooi uit en roept ook vragen op want wie is dat meisje en wat gaat er gebeuren.
En dan ga je lezen en word je meteen weer in het verhaal gezogen. En is het net alsof je met Torre mee op tocht gaat.
Wow, wat kan Annekarijn Overduin je in haar greep houden zeg. En mijn verwachtingen werden helemaal verzadigd.
Er rest me niets anders dan te zeggen: lieve mensen, lees deze boeken en geniet!!
Zou jij wel eens in een berghut willen overnachten?
Synopsis:
Zou jij wel eens in een berghut willen overnachten?