Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Zoeken naar...

Thuisreis, een zoektocht naar een oma met Ierse roots...

Eileen, een weduwe met 2 volwassen kinderen en een te groot huis, beslist om met een camper naar Ierland te reizen, op zoek naar informatie over haar eigen oma.
De hele reis, voorbereiding inclusief, is een zoeken naar bevestiging, een reis naar waarheid, het omgaan met emoties.
De personnage zijn voldoende uitgediept om er een mooi verhaal rond te breien. Eileen, weduwe en moeder, zoekt naar haar verleden en wil verduidelijking.
De volwassen kinderen vrezen hun moeder te verliezen maar beseffen uiteindelijk dat de zoektocht naar vroeger voor hun moeder belangrijk is. Zelf zijn ze aan hun toekomst aan het bouwen en breiden hun familie verder uit.
Uiteindelijk, na heel wat omzwervingen en mooie avonturen, komt Eileen in Ierland aan, in het land van haar oma... Ze ontdekt er de verzwegen waarheid en vind er ook de liefde terug.

Boeiend geschreven, leerrijk ook.
Een aanrader, 4 sterren waard.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van lydia frooninckx

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!