Helemaal fan van the Glucose Goddess!

03 september 2024
Wat een bom aan informatie, ik ben helemaal fan!

Ik ontdekte Jessie’s IG-account @glucosegoddess enkele maanden geleden & had al meteen de hack met het voorgerecht van groenten uitgeprobeerd. Ik merkte dat ik minder last had van cravings & niet zo «hangry» was. Enkele maanden daarvoor had mijn endocrinologe me ook al aangeraden om bv. zoetigheden «aan te kleden», omdat dat beter was om een piek te vermijden. Maar tot op dit moment had ik hier eerlijk gezegd nog niet optimaal gebruik van gemaakt.

Dit boek is de ideale manier om op een laagdrempelige manier je levensstijl te veranderen zonder al te ingrijpende acties te moeten uitvoeren. De tips & tricks van Jessie zijn geweldig & het is geen toeval dat haar community zo snel gegroeid is!

Of je nu bezig bent met je lichaam/gezondheid/gewicht of niet, dit is informatie die iedereen zou moeten weten. (Het is eenvoudig uitgelegd, geen saaie, wetenschappelijke zever & de grafieken zijn enorm stimulerend). Een echte aanrader!

Meer recensies van