Advertentie

Het huwelijk van Georgie McCool loopt niet helemaal vlekkeloos. Neal en zij houden nog veel van elkaar, maar ze weten dat het niet helemaal klopt en dat er dingen moeten veranderen. Als Georgie samen met haar schrijfpartner Seth de kans krijgt om een nieuw tv-programma te schrijven en aan te bieden bij een grote tv-zender, moet Georgie de familietrip naar de familie van Neal tijdens de kerstvakantie laten schieten.

Georgie hoort dagen niets van Neal en besluit na werk naar haar moeder, stiefvader en zus te gaan. In haar oude kamer vindt ze haar vaste telefoonlijn en ze probeert weer Neal te bellen, dit keer dus niet van een mobiele telefoon. En hij neemt op! Alleen een jonge Neal; ze belt naar het verleden. Grijpt Georgie deze kans om haar huwelijk op die manier te redden?

Net zoals haar andere boeken is de schrijfstijl prettig en vlot. Het boek heeft korte hoofdstukken. De personages worden langzaamaan geïntroduceerd op een natuurlijke manier en we leren ze goed kennen. Kleine, maffe karaktertrekjes komen langs en houden het verhaal luchtig. De verhaallijnen zorgen ervoor dat je lekker blijft doorlezen en wilt weten hoe het afloopt. Dit boek was een echte feelgood; het had minder diepgang dan Attachments, maar was even goed leuk om te lezen. Ik geef het boek drie sterren.

Reacties op: Leuke feelgood!

10
Landline - Rainbow Rowell
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners