ik voel een vervolg

Marj0le1n 04 april 2021
Dit is de eerste recensie van een boek dat ik heb gelezen. Ik lees meer dan veel boeken maar begrijp ‘hebban’ nog niet helemaal.
Maar dit boek en wat er voor mij aan vooraf ging; de film, de pagina met informatie over Mammoet 3, en dan de persoonlijke ontmoeting in de boekhandel waarvoor hij me zelf uitnodigde en de persoonlijke boodschap in het boek maken dat ik nu toch een korte recensie schrijf.
Ik was al fan na Hex en Echo vond ik helemaal een geweldig boek maar Orakel slaat alles.
Het nadeel van een recensie is dat je heel snel teveel weggeeft dus mijn recensie is anders.
Dit boek gaat zeker niet alleen over het bovennatuurlijke, maar over relaties tussen mensen, communicatie, betrouwbaarheid van de overheid en wat doen we met dingen die we niet zomaar kunnen verklaren. Voor wie Hex heeft gelezen komt een oude bekende tegen met een belangrijke rol. Voor mij was dit boek bijna filosofie. Maar ook een boek voor young adult lezers, dus collega docenten, denk aan de boeken van Thomas. Wie weet, gaat het dan van moeten lezen naar willen lezen.
Voor mij was dit het beste boek van Thomas, maar ook echt een van de boeken die je koopt, leest, herleest en nooit weg mag doen.

Meer recensies van Marj0le1n