Uit mijn leesdip getrokken door dit boek

marleenleest 26 juni 2025
Ken je dat blije gevoel als je een boek hebt gevonden wat je uit je leesdip trekt? Dat had ik al snel nadat ik begon in deze thriller, Koekoeksjong, van Søren Sveistrup. Ik moest dit boek wel af en toe neerleggen om allerlei redenen (#werk #kind #ziek), maar in ieder geval lag dat niet aan de spanning van dit verhaal, Naia Thulin en Mark Hess of de (naar mijn mening) perfecte schrijfstijl waardoor je alles goed voor je ziet en mee kan voelen.

Het is een echte detective met allerlei details waarvan je je afvraagt of ze van belang zullen zijn, maar die bleven (ik denk door een passende schrijfstijl en tempo) goed hangen, ook als ik het boek een paar dagen weg moest leggen of er iets anders tussendoor las. Die ervaring heb ik niet altijd. Zeker 5 sterren voor mij. Ik hoop dat er een vervolg aan komt!

Ik kan je meer info geven en een flaptekst maar als je houdt van een goede (Scandinavische) detectivethriller- is mijn advies om gewoon rechtstreeks dit boek ergens op te snorren. Ik dank uitgeverij AW Bruna voor dit recensie-exemplaar.

Meer recensies van marleenleest