Onwaarschijnlijk
Ik ben echt stomverbaasd over de hoge rating van dit boek. Ik twijfelde zelf tussen een 1 en een 2.
Carry Slee heeft vele geweldige boeken geschreven, waaronder de serie van De Grote Beer. Maar dit boek lijkt totaal losgezongen van de werkelijkheid te zijn. Het houdt ook maar niet op, van een terroriserende directeur waar ouders kennelijk niets vanaf weten gaan we naar een ring die dingen onzichtbaar kunnen maken, om te eindigen met politie die totaal geen onderzoek doet bij een ernstig delict. En ja, het is een jeugdboek, maar dat is geen excuus. Een verhaal hoort te allen tijde logisch in elkaar te zitten en dat was hier totaal niet het geval.