Meer dan 5,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Levensecht beschreven

MarlousVisser 05 september 2024
Gevaarlijk water is het derde boek dat ik van Marte Jongbloed lees. Ik werd door het onderwerp alleen al aangetrokken. De Watersnoodramp.

In dit verhaal leef je mee met het gezin. Je leest wat ze mee maken. Je voelt als het ware tussen de regels de ramp opkomen.

In vergelijking met de andere boeken die ik gelezen heb laat Marte Jongbloed zien dat ze zich opnieuw uitstekend verdiept heeft in het onderwerp en dit op een taalkundig goed Nederlands het te verwerken tot een verhaal dat je voelt en waar je van leert.

Gevaarlijk water is voor jong en oud een boek dat je meeneemt naar een stukje uit de geschiedenis en wat je door de uitstekende beschrijving van Jongbloed in je gedachten kan voelen.

Ik heb het boek in braille gelezen. Het is beschikbaar bij Passend lezen.

Meer recensies van MarlousVisser

Een roman die bijna uit zijn voegen barst van emotie met een prachtige schrijfstijl en onvergetelijke personages, een verhaal dat je telkens weer zult willen herlezen.