Heerlijk kerstboek
Ik had een flinke leesdip, maar wat wilde ik graag in een kerstboek beginnen. De synopsis van dit boek sprak mij aan dus ik dacht: ik begin gewoon. En wat was dat een goede keuze.
Wat een super leuk kerstboek is dit. De schrijfstijl is vlot te noemen en daardoor was het een fijn boek om te lezen wanneer je in een leesdip zit. Dit boek heeft mij er echt uitgehaald. Mede dankzij de schrijfstijl, maar ook door het leuke verhaal waarbij ik graag wilde weten hoe het verder zou gaan. Het leest zo heerlijk weg.
Je leest het ene hoofdstuk vanuit Chris, en het hoofdstuk daarop vanuit Kiki. Vanuit wie je las stond duidelijk aan het begin van het hoofdstuk. Dus het was zeker niet verwarrend. Ik kon mij inleven in de personages, ondanks dat ik niet in dezelfde situatie zit of heb gezeten.
Het boek heeft humor maar ook een serieuze kant, zonder daadwerkelijk ergens zwaar aan te voelen.
Een heerlijk kerstboek dus!
Ik had nog niet eerder een boek van Mireille Versteeg gelezen, maar dit boek smaakt echt naar meer!
Een heerlijk kerstboek dus!