4 sterren voor dit debuut!

Marsleest 27 september 2025
Ik vind de cover iets mysterieus hebben, na het lezen van de achterflap was ik nieuwsgierig naar het verhaal en daarom nam ik dit boek mee vanuit de bibliotheek. Het is een limited edition, en wat vind ik deze sprayed edges tof! En passend bij de rest van het uiterlijk van het boek.

Dit boek is het debuut van V.E. Schwab, ik ken al wel wat andere boeken van deze auteur en deze vond ik goed. Ik ben benieuwd of dit debuut mij ook weet te pakken.

Ik zat in een leesdipje maar omdat het boek ook weer terug moet naar de bibliotheek moest ik er toch maar in beginnen. En wow, ik vloog erdoorheen. Dit boek trok mij uit mijn leesdip.
De schrijfstijl is vlot te noemen, en zeker niet moeilijk. Ik denk dat een jongere lezer dit boek ook zou kunnen lezen, wanneer deze niet te bang is aangelegd. Want het verhaal heeft iets griezeligs en duisters, kinderen in de nacht vermist raken, heksen, een onbekende jongen die ineens opduikt….

Dit boek krijgt van mij 4 sterren. Ik vond het eind een beetje te vlug. Het was voor mijn gevoel ineens voorbij. En omdat er nog wat bladzijdes volgden dacht ik dat er nog een twist zou komen, maar die twist bleef uit.

Meer recensies van Marsleest

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!