Advertentie

‘Laat haar doodgaan, dan laat ik je leven’. Deze woorden veranderen Cassie's leven volledig als ze op een avond getuige is van een gewelddadige aanval. Als de aanvaller er vervolgens met haar wagen en al haar persoonlijke spullen vandoor gaat, kent hij ook haar identiteit.

Cassie’s man, Sam verdwijnt enkele dagen later. Alhoewel verschillende elementen erop wijzen dat Sam een verhouding heeft, linkt Cassie deze verdwijning aan de gebeurtenissen tijdens de vorige nacht. Ze gaat op zoek naar haar man en de wereld die ze kent, zakt weg onder haar voeten. Niets van waar ze in geloofde, houdt nog stand en haar leven wordt een nachtmerrie als ze mondjesmaat meer te weten komt over het hoe en waarom van de verdwijning van haar echtgenoot.

‘Geen slechte daad’ is geen onaardig thrillerdebuut van Heather Chavez. Vanaf de eerste bladzijde wordt je als lezer in het verhaal getrokken en wordt je als het ware meegezogen in de rollercoaster van emoties die de hoofdpersoon, Cassie achtereenvolgens doormaakt. Korte hoofdstukken, eenvoudig taalgebruik en een vlotte schrijfstijl zorgen ervoor dat je dit boek in no time uit hebt. Toch blijf je als lezer met een lichte kater achter omdat er een heleboel ‘losse eindjes’ zijn, waardoor het einde een beetje een rommeltje wordt, maar dat mag de pret niet drukken: al met al is dit een leuke, ontspannende thriller met een verrassend einde.

Reacties op: Rollercoaster

64
Geen slechte daad - Heather Chavez
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners