In een ruk uitgelezen
Jaaa een hoofdpersoon met dezelfde naam, bleek toch niet heel toevallig, want ik ontmoette Marijke Vos een paar jaar terug bij een signeersessie .
Neemt niet weg dat ik dit boek moest lezen natuurlijk, en laten signeren.
Na een goede 9 maanden op de stapel eindelijk opgepakt en niet meer weg kunnen leggen.
Lieve naïeve ijsjesverkopende Maudy en gladjanus makelaar Wout, die uiteindelijk een schat met een goede hart bleek te zijn zijn niet elkaars fan, maar dat verandert natuurlijk (ah wilde wel even ruilen met boekMaudy ).
Dit boek een perfecte mix van liefde en vriendschap, humor en verdriet. Lees je dus met een lach en een traan (ja ook dat) en is veeeel te snel uit.
Gauw naar de bieb op zoek naar nog meer Marijke Vos of toch maar de nieuwe pre-orderen.
Neemt niet weg dat ik dit boek moest lezen natuurlijk, en laten signeren.