Hoe een leugentje om bestwil kan escaleren...
Ik kreeg het boek toegestuurd door de Club van Echte Lezers.
Ik begon met hoge verwachtingen aan dit boek. Ik las eerder al "De onbedoelden" van dezelfde schrijfster en was erg onder de indruk van dat boek.
Als ik zou kunnen schrijven zoals Cobi zou ik heel blij zijn. Haar zinnen zijn kort en "tot the point". Ik vind dit boek echter erg Hollands qua taal en inhoud. Daar ergerde ik me er soms aan.
Het verhaal biedt voor mij te weinig diepgangal leefde ik wel mee met Knotje. Vooral in haar frustratie en gevoel van schaamte kon ik me herkennen. Ik had me graag ook ingeleefd in de gevoelens van andere personages.
Ik zou dit boek niet direct aan iemand aanraden maar ben ervan overtuigd dat het veel Nederlandse lezers wel echt aanspreekt.