Een boek die je niet weg kan leggen!
Vandaag weer een blogtour post. Met weer een nieuw boek van @elkeemmermann_auteur
Ik was enthousiast want ik vond haar vorige boek ook erg leuk, dus ik dacht : ik ga deze ook lezen.
Waar gaat het over?
Grace bezit een gave: ze ziet een zwarte vlek in de aura van mensen die de dood naderen. Wanneer deze vlek bij haar echtgenoot opduikt, begint ze een wanhopige zoektocht om hem te redden. Tijdens haar zoektocht beseft ze dat hij niet is wie hij lijkt. Hoe dichter ze bij de waarheid komt, hoe meer Grace beseft dat haar eigen man misschien wel haar grootste bedreiging is.
Daarnaast Calista, een meisje die visioenen heeft, wordt abrupt ook ontvoerd. Je leest in dit verhaal vanuit verschillende perspectieven!
Wat vond ik ervan?
Het verhaal komt langzaam opgang. En je wordt meteen geconfronteerd met de speciale krachten van de twee hoofdpersonen in het verhaal.
De personages zijn goed opgebouwd en ik kon mij echt goed in de personages verplaatsen. Ik merkte halverwege dat ik niet kon stoppen met lezen en ik zat er helemaal in! Een echte page-turner die je niet kan wegleggen.
Op een gegeven moment kwamen er ook meerdere plottwisten! Waar ik echt van houd. Als lezer werd je echt meegezogen en wist je eerder wie de dader was dan de hoofdpersoon dit vond ik leuk!
Je leest vanuit meerdere perspectieven, wat ik als heel leuk ervaar. Ik vond het soms wel lastig dat er zoveel hoofdstukken waren van een hoofdpersoon.
En OMG dat einde! Dit verhaal is nog niet klaar en ik hoop dat er een deel 2 komt. Dat zou erg leuk zijn!
Bedankt @elkeemmermann_auteur dat ik mocht meedoen. Ik geef het stokje nu door aan de volgende!
Ik geef dit verhaal : 4,5/5 sterren
_____________