Een echte page turner vol magie
Een tijdje terug werd er aan mij gevraagd of ik wilde meedoen aan deze blogtour, ik zei natuurlijk meteen ja!
Het verhaal speelt zich af in Aeksylion, waar elfen en mensen samenleven. Helaas worden de elfen als slaven gebruikt en worden zij erg beheerst! Rhakko is een elf die voorkomt in het boek waar je veel over leest!
De schrijfstijl is vlot en snel en ik ga snel door de pagina’s! Korte hoofdstukken zijn altijd fijn! In het begin moest ik wennen aan de vele namen maar gelukkig is er een handig “ woordenboek” checklist van namen wat mij ook heel erg hielp ( in het ebook en ik weet niet of dit ook bij het fysieke boek is!).
Het verhaal begint bij het kasteel/wereld waar de elfen samenleven en wordt langszaam opgebouwd!
Ik vond het in dit boek erg mooi dat er verschillende thema’s in voorkwamen die nu de dag ook nogsteeds gebeuren! Zo deed het mij erg denken aan wat er vroeger tijdens de holocaust is gebeurd ( de elfen mochten steeds minder zoals zingen hun eigen taal spreken). Ik vond dat erg mooi in dit boek! Dat ook heftige onderwerpen een stem krijgen!
Ik vond het boek daarom super goed! De personages zijn goed in elkaar gezet, ik vond het zielig voor de elfen en hoop dat er vrijheid en gerechtigheid is!
Ik geeft dit boek : 4,5/5
Pro/cons:
_______
heftige onderwerpen krijgen stem! Goede wereldopbouw
soms beetje lastig welke POV er was van een personage
27 augustus te koop!
Let op dat dit boek ook heftige onderwerpen kan bevatten zoals mishandeling, moord, bloed, SA etc!
Bedankt @booksofmouse dat ik mocht deelnemen aan deze mooie blogtour!
____________
Ik geeft dit boek : 4,5/5
Pro/cons:
_______
heftige onderwerpen krijgen stem! Goede wereldopbouw
soms beetje lastig welke POV er was van een personage
27 augustus te koop!
Bedankt @booksofmouse dat ik mocht deelnemen aan deze mooie blogtour!
____________