Een boek dat je niet snel vergeet......
Ik kreeg een ongecorrigeerd vooruitexemplaar voor de LS Sterrenleeslub en ik heb in tijden niet zo’n spannend boek gelezen.
Door de verschillende personages en plotwendingen, werd ik steeds weer in verwarring gebracht.
Ik dacht vaak: wat is de connectie tussen de verschillende personages? Hoe gaat dit verhaal eindigen? Wat gebeurt er nog allemaal? Komt het nog goed?
Uiteindelijk komen de verhaallijnen allemaal samen in een spannende ontknoping.
Het is een vlot geschreven verhaal. Lex Passchier heeft een prettige schrijfstijl en schrijft levensecht: je ziet het zo voor je wat er gebeurt.
Het boek is moeilijk weg te leggen; ik wou maar doorlezen.
Over de inhoud ga ik niets vertellen, ik ben bang dat ik spoilers weggeef. Ik zou zeggen: duik er zelf lekker in!
Ik hoop dat veel lezers na mij ook van dit boek genieten. Ik ga en kan het in ieder geval aanbevelen.
Voor mij 5 sterren en dat krijgt een thriller niet vaak van me.
Uiteindelijk komen de verhaallijnen allemaal samen in een spannende ontknoping.
Het boek is moeilijk weg te leggen; ik wou maar doorlezen.
Voor mij 5 sterren en dat krijgt een thriller niet vaak van me.