Nu al een must-read thrillerserie

Vorig jaar zomer las ik met plezier het debuut van Sofie Delporte: Ik kan je redden. Dat was boek 1 uit de Olivia Leroy-serie en nu las ik boek 2: Zwijgen is bitter.

De cover met een donker ondoordringbaar bos belooft een onheilspellende thriller en past erg goed naast de cover van het eerste boek van de serie.

Wanneer een vader en zijn zoontje vermist raken in een mistig bos in de Ardennen, wordt de afdeling Vermiste Personen ingeschakeld voor een grote zoektocht. Het blijkt alles behalve een eenvoudige vermissing te zijn...

Ook dit boek van Sofie Delporte leest ontzettend lekker weg. De hoofdstukken zijn niet te lang en de opbouw en dosering van spanning en nieuwsgierigheid is perfect. Het verhaal zit goed in elkaar en is tot het einde spannend en verrassend. De boektitel is bijzonder goed gekozen.
Thrillerserie-liefhebbers mogen de boeken van Sofie Delporte op hun lijstje bijschrijven. Beide boeken zijn overigens te lezen via Kobo Plus. Ik kijk alweer uit naar een volgend deel in deze toffe serie!

Met dank aan @newbookcollective en @borgerhofflamberigts voor het recensie-exemplaar.

Meer recensies van Miekes.boekenwereld