Een prachtig, persoonlijk, reisverslag

mirjam1960 22 januari 2025
Met veel plezier las ik het boek Mensen van China en Tibet. Het is een reisverslag met een heel persoonlijk tintje. Net Warger zuigt je al bij het eerste hoofdstuk het verhaal in. Ze beschrijft op bescheiden wijze de cultuur in beide landen, maar ook de veerkracht van de persoonlijke geest van de bewoners. Het hoofdstuk over de treinreis op grote hoogte maakte op mij veel indruk. Zo ook de voorbereidingen, samen met haar man en Emy, getuigen van een enorme drive. Respect hoor. Het boek is een absolute aanrader voor iedereen die interesse heeft in de twee culturen. Maar ook voor mensen die hun blik op de wereld willen verbreden. Het verhaal is geschreven zonder opsmuk of onnodige informatie. Ik ben fan.
Mirjam

Meer recensies van mirjam1960

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.