Storm van emotie

MissBrabo 25 februari 2026
Dit boek zou ik zelf nooit hebben gekozen als we het niet gelezen hadden met de leesclub van Swappelicious , maar ik ben heel blij dat dit het maandboek was en ik daardoor dit pareltje heb ontdekt.

Het verhaal gaat over Catherine en Lucien, ze leven al 15 jaar apart van elkaar, nadat Catherine Lucien van het ene op het andere moment verliet. Catherine trouwde, kreeg twee kinderen, maar er ging geen dag voorbij dat ze niet aan Lucien dacht. Wanneer ze jaren later opnieuw oog in oog staat met Lucian, komen oude gevoelens en herinneringen terug.

Ik kan nog steeds niet geloven hoe dit boek me zo heeft geraakt. Vanaf de eerste pagina sluipt de spanning langzaam omhoog, en door de flashbacks en tijdsprongen voelt het alsof je Catherine’s leven echt meebeleeft. Elke herinnering, elk stukje van het verleden valt langzaam op zijn plek, en stukje bij beetje ontdek je waarom ze destijds bepaalde keuzes maakte.

De romance tussen Catherine en Lucian is intens en bijna tastbaar, je voelt de aantrekkingskracht, het gemis, de liefde die niet vervaagt. Het is een verhaal dat je meezuigt, waarbij je afwisselend glimlacht en meevoelt. Ik heb het boek in één ruk uitgelezen en sloot het boek in ieder geval met tranen in mijn ogen af.

Het is een boek dat je bijblijft, dat nog nazindert lang nadat je het hebt dichtgeslagen. Echt een aanrader voor wie houdt van emotionele, gelaagde verhalen met een hartverscheurende romance.

Meer recensies van MissBrabo