Heet

Ze doet het toch maar, carrière vrouw, gescheiden moeder van 2 zonen, twee keer een ex-vrouw, een huishouden en lid van de ouderschoolraad. Dan spreken we nog niet over de extra dingetjes: steunpilaar voor haar beste vriendin met borstkanker, adoptiebureau voor 9 baby hamstertjes, opruim service bij haar pubers, menopauze perikelen….. ja Lisa Darling kan nog uren door gaan hoor!
Als de functie van haar vriendin op haar werk wordt ingevuld, verwacht ze niet een man. Zeker niet een knappe man, sportieve man, zakelijke man en een man die haar tegenwerkt en te aanwezig is voor haar gevoel naar haar toe.
Zach Russo is zich van geen kwaad bewust, hij doet gewoon hetzelfde wat hij in het zusterbedrijf deed in Amerika.
Woest heet, irritant heet, heet aan de voeten, benauwend heet en passie heet, dat krijgt Lisa momenteel van alles! En ze had zich zo voorgenomen om zich niet meer te laten verleiden door …
Dit boek is een spiegel voor vrouwen rond de menopauze. Iedere vrouw gaat zich in iets herkennen, het kunnen beamen en regelmatig denken “ oef ik ben dus niet alleen”.
Vele issues rond carrière, ideaalbeeld, co-ouderschap, pubers, kanker, vriendschappen, levensfase 50+ en verliefdheid komen aan bod en worden belicht op een realistische, unieke en ludieke manier.
Jane Costello heeft geschreven vanuit gevoel en ervaring, hierdoor komt het ook erg vlot en vinnig over. Het verhaal leest zo fijn, de hoofdstukken zijn niet te lang en hierdoor ideaal voor elke lezer. Je moet niet steeds verder, je kan lezen op eigen tempo en toch blijf je in het verhaal.
De keuze om iets oudere personages en hun leefwereld te gebruiken, juich ik erg toe! Feelgood is niet enkel over liefde als je jong bent. Liefde is van alle tijd en voor alle leeftijden met even veel passie, drama en spanningsvelden.
Ik kijk uit naar meer van Jane Costello!

4 sterren

@missp_her_books_read