Het hol van de duivel
Aïda is de dochter van de gevreesde maffiabaas Agnelo, van haar moeder is helaas geen spoor meer. Haar wereld is erg beperkt, daar ze nooit naar buiten mag en kan.
Haar leven verandert ineens op 8 jarige leeftijd, dit als een jongen wordt binnen gedragen richting de kelders door de mannen van haar vader. Mateo is de zoon van de Cavareli Clan en een ideaal middel om Agnelo zijn machtspositie te versterken. Zeker als hij Mateo opleidt tot een moordmachine en de kelder zijn thuis wordt.
Aïda zoekt Mateo op, eindelijk iemand om mee te praten, te studeren, te zorgen en een vriendschap mee op te bouwen.
Jaren treffen ze elkaar dagelijks in de kelder als Agnelo van huis is, tot dat Agnelo zijn strategie veranderd en zijn plannen door zal voeren….
“Het hol van de duivel” gaat echt over een hol, een onmenswaardige kelder waar ontbering plaats vindt en de duivel laat zijn wreedheid & sadistische kantjes duidelijk zien. Het verhaal heeft je zo in de greep! Je zoekt steeds mee naar uitwegen en oplossingen, soms denk je dat zal nu het ergste zijn geweest, maar nee het wordt nog heftiger!
Dit verhaal heeft zeer veel triggerwarings dus wees gewaarschuwd, dit is een zware maffia romance/darkromance betreffende geweld, wreedheid en seksuele handelingen.
Lilian Harris gaat helemaal in het stukje duivel op en tegen het einde laat ze romance terug wat de bovenhand nemen. Deze opbouw is een doordachte keuze die het verhaal in balans bracht voor de lezer. Het liet de lezer die hoop houden, waar je meermaals naar greep in de erg dark fragmenten. Ze wist me ook deze keer te verrassen in verhaallijn met best wat plottwisten.
Wel raad ik aan de voorafgaande delen gelezen te hebben, daar toch belangrijke gebeurtenissen en informatie je de aanknopingspunten gaan geven voor bepaalde gebeurtenissen in dit deel.
Dit is voor mij maffia romance, lezen op het puntje van je stoel, zo mee in opgaan en oplossingen zoeken om al wat slecht is te elimineren.
4,5 ster
@missp_her_books_read