Opgejaagd
Syrena zat opgesloten in de glazen kooien van Graham. Ze moest bijvoorbeeld gedwongen dansen tot haar voeten bloeden. En dan wordt ze plots gedrogeerd aangeboden op een veiling. Ze weet niet wat, hoe of wie haar koopt, ze is namelijk blind en ondergaat alles in een waas.
Chase heeft een vrouw nodig voor een project, een test en zijn oog valt op Syrena. Hij doet een bot, anoniem, verscholen achter zijn masker, niemand moet weten wie hij is en wat hij doet.
Hij neemt haar mee naar een afgelegen plek, dan komt de test, de overgave, de waarheid die bepalend zal zijn.
Maar Syrena is meer, ze raakt en triggert hem, zo dat hij zichzelf niet onder controle heef, controle verlies bij & met haar en zij ondergaat alles, of is het haar plan om te ontsnappen …?
In het derde deel krijgen weer een verhaal dat vanuit de kooien en duistere wereld van Graham ontstaat.
Het laat de pijn zien van wat een verwaarlozing kan teweegbrengen. Hoe er wordt gecompenseerd naar vergeving en aanvaarding.
Slecht, beestachtig & onmenswaardigheid wordt aangepakt.
Dominantie en onderdanigheid spelen en dansen met elkaar. Drang en verlangen gaan hand in hand en vragen, vermoedens en feiten komen aan het licht.
Clarissa Wild gaat hier weer heerlijk de donkere, duistere en lugubere kant op. Dark romance verweven in verschillende elementen van het verhaal.
Pakkend, verslavend en meeslepend geschreven met veel steamy en dark gehalte.
Een mooie afsluiter van de Wilde mannen trilogie die me van begin tot het einde heeft gefascineerd.
4,5 ster
@missp_her_books_read
Slecht, beestachtig & onmenswaardigheid wordt aangepakt.
Pakkend, verslavend en meeslepend geschreven met veel steamy en dark gehalte.
4,5 ster
@missp_her_books_read