Final proposal

missp_her_books_read missp_her_books_read
9 mrt 2026

Een onverwachte ontmoeting in een kritische situatie brengt Fordham Sharpe en Ellery Sinclair bijeen in een afgeleefd hotel in the middle of nowhere. Ze vertellen die avond best veel oprechte, eerlijke en persoonlijk dingen over zichzelf naar elkaar toe. De onverwachte raakvlakken scheppen buiten de lichamelijke aantrekkingskracht een band.
Wat ze niet uiten naar elkaar toe, is het potentieel dat ze zien van het hotel. Eens terug thuis gaan ze beide plannen maken uitzoeken hoe ze het domein & pand kunnen kopen. Want wat ze ook gezamenlijk hebben, is het probleem “niet serieus genomen te worden “ en de kans krijgen om zich te bewijzen op professioneel gebied.
Als ze elkaar op de veiling van het pand weerzien, bieden ze tegen elkaar op. Er kan er maar één de winnaar zijn of is er op die ene avond toch meer ontstaan dan een one night stand?
Wat een dynamiek was er tussen deze twee! Maar ook een respect, adoratie, kracht, volharding en liefde.
Hoe ze samen hun krachten bundelen en zo kunnen bewijzen aan familie en zakenpartners dat ze het kunnen! Het lef, hun doorzetting, de inzichten, het zelf doen en verwezenlijken gaf hun persoonlijkheid dat bijzondere.
K.Bromerg laat de laatste broer knallen op alle vlakken. Dit verhaal had me het meeste mee op alle vlakken. Het was steamy, heeft diepgang, voorzien van mooie dialogen, drama en romantiek.
Het tempo zit er goed in, wat het verhaal zeker ten goede kwam, hierdoor leest het erg prettig weg . Beide personages zijn even sterk en sympathiek op hun manier, ze wisselen elkaar doorheen het verhaal af wat voor de juiste inzichten en betrokkenheid zorgde.
De Sharpe drieling hebben hun pad en liefde gevonden, elk op hun manier en kracht.

4 sterren

@missp_her_books_read