Voorbestemd voor Gabriel

missp_her_books_read missp_her_books_read
8 mrt 2026

Zara past op dezelfde dag haar trouwjurk als ze haar slaapkamer deur opent en haar verloofde met zijn secretaresse betrapt in hun bed! In één knipt is alles veranderd en wil ze eigenlijk het liefste weg kruipen om haar gebroken ziel& hart bijeen te rapen.
Ze verzwijgt de rede van de breuk voor haar familie en trekt naar een huisje op het platte land. Haar eerste avond is nogal confronterend en eenzaam, dit wil ze niet en trekt naar de plaatselijke bar voor wat mensen om haar heen en wat entertainment. En die entertainment krijgt ze gegarandeerd met de knappe Cowboy Gabriel achter de bar!
Kan ze zomaar een nieuwe man toelaten? Is Gabriel wel eerlijk en oprecht? En is haar toekomst niet in de stad?
Yes, drama, romance, steamy en voorbestemd zijn, het had het allemaal in dit verhaal! Is geen ice hockey deze keer, maar paarden en een cowboy! De welbekende familie en hun beschermings drang was zeker aanwezig en geeft weer heerlijke felle en warme reacties mee.
Een verhaal dat vooral laat zien dat na een tegenslag je de moed niet moet verliezen, je een nieuw pad in kan slaan en je de juiste prikkels en levensvreugde terug kan vinden.
Natasha Madison weet altijd dat belang van familie zo mooi neer te zetten. De liefde voor hen, onvoorwaardelijke steun en waardering en niets is te veel.
Dat is voor mij echt de sterkte van haar boeken. En dat met de gekende hilarische situaties, steamy fragmenten, spanning & drama en het happy end.

4 sterren

@missp_her_books_read