Voorbestemd voor liefde
Nash heeft een doel en dat is de vrouw van zijn dromen strikken. Sinds hun eerste ontmoeting wist hij het, Zoey wordt zijn vrouw. Hij wacht het ideale moment af om zijn zet te doen. Bijna een jaar later is daar het moment, hij heeft advies nodig rond de social media rond zijn bedrijf en Zoey is daar toch wel niet de specialist in. Hij regelt een afspraak, een bedrijfs bezoek en plots ook een trouwkapel in Vegas!
En dan zal hij haar moeten overtuigen om haar te veroveren met dates alsof ze net elkaar ontmoet hebben, met uitzondering dat er nu een trouwring rond hun vinger zit. Ander puntje van aandacht en rekening mee te houden, is de beruchte familie van Zoey…
Wat is het toch altijd heerlijk lezen over de liefdes relaties van deze familie! Alles kan en mag, geen filters, lekker zeggen waarop het staat, intens, passioneel, voorbestemd en voor altijd.
Een klassiek liefdesverhaal met veel vonken en vuur, een man die er voor gaat en een vrouw die zich zo bemind voelt door hem.
Natasha Madison laat je weer zwijmelen, gniffel, smullen en zuchten. Deze keer is geen ice hockey gehalte, maar wel genoeg spice!
Nash wordt zo mooi neergezet, dat je maar een ding kan doen: van hem houden en denken “die wil ik ook”.
De personages wisselen elkaar weer mooi af tijdens het verhaal, waardoor je beide gevoelens en visies meekrijgt. Het creëert betrokkenheid en leeslust.
Dit verhaal was voorbestemd voor “de liefde”.
4 sterren
@missp_her_books_read
Dit verhaal was voorbestemd voor “de liefde”.
4 sterren
@missp_her_books_read