Geloven in je gevoel
Silas en Dara ontmoeten elkaar op een optreden van gemeenschappelijke vrienden. Er is een klik, een aantrekkingskracht die erg passioneel eindigt. Ze ontmoeten elkaar onverwacht terug tijdens een yoga les, want Dara verliet Silas zonder afscheid te nemen.
Silas wil niet opgeven want het is lang geleden dat hij dit terug heeft gevoeld. Dara is onzeker, want ook al is ze in een fantastisch adoptiegezin terecht gekomen, de erkenning en graag gezien worden blijft een issue voor haar. En liefde dat wil ze doorgeven in het wondertje wat nu in haar groeit.
Hoe komen deze twee toch wel zwaar gekwetste individuen bij elkaar, want dat ze voor elkaar gemaakt zijn dat staat vast!
Wat was dit weer zo een mooi verhaal dat eerst de indruk gaf van een one night stand en niet meer of minder. Maar dan ontdekken ze van elkaar hún achtergrond, geschiedenis, trauma’s, liefde en hún gezamenlijk erwtje.
Het is soms emotioneel heftig, meermaals met een krop in mijn keel gezeten en een traan gelaten. Maar ook zuchten van opluchting, vreugde en liefde voor deze twee mooie mensen.
Audrey Carlan weet steeds zo mooi haar personages bij elkaar te matchen, elk zo divers maar toch is er daar altijd een connectie en seksuele aantrekking die hen doen verbinden tot één hart en liefde.
Een mooi uitgewerkte verhaallijn, met treffende details en op een fijn tempo geschreven.
Een verhaal dat te snel uit was, waar ik een betrokkenheid mee had die ik niet los wou laten en hun liefde wou blijven volgen.
4,5 ster
@missp_her_books_read