Ontvoerde erfgename
Nessa vergeet het liefst dat ze uit een belangrijke & gevreesde maffia familie komt en dat doet ze me dansen! Het is haar passie en drijfveer om ver van alles rond haar familie weg te blijven.
Maar Mikolaj ziet dat anders, voor hem is ze de zwakke schakel en afpers middel om de familie Griffin klein te krijgen.
Ze wordt gekidnapt, achtergelaten in een huis waar niemand haar kent en ziet. Ze houdt zich sterk onder de grillen van Mikolai, met dansen en een uitgang te zoeken naar vrijheid. Maar die zoektocht geeft haar andere inzichten en ervaringen met en rond Mikolai. Wie van de twee is er nu gegijzeld in de gedachten en gevoelens?
Ontvoerde erfgenaam is een echte maffia romance met de juiste elementen rond macht, wraak, geweld, intriges en passie.
Het laat twee individuen zien die elk hun strijd leveren, vallen en liefhebben op hun manier.
Er wordt geclaimd, opgeëist, ondergaan, veroverd, gefaald en gehouden van.
Sophie Lark schrijft een volledig ander 2de verhaal in de Brutal birthright reeks. Dat verrassende effect had me juist erg in de greep. Het is maffia met de nodige spanningsvelden, afrekeningen en romantiek.
Het verhaal wordt vanuit de twee hoofdpersonages verteld en weergegeven, het betrekt de lezer hierdoor continu in hun verhaal.
Ik vloog door dit boek heen, daar de schrijfstijl en wijze hedendaags, vlot en op een gedreven tempo is geschreven.
Dit verhaal laat uitkijken naar meer van deze schrijfster en reeks.
4 sterren
@missp_her_books_read
Er wordt geclaimd, opgeëist, ondergaan, veroverd, gefaald en gehouden van.
Dit verhaal laat uitkijken naar meer van deze schrijfster en reeks.
4 sterren
@missp_her_books_read