Advertentie

Vijf mensen graven tezamen een graf en hopen daarmee ook hun gezamenlijke grote geheim te begraven. Dit bleek ijdele hoop te zijn.

Houd je van M.J. Arlidge? Dan is dit boek er ook eentje voor jou!
Het is een trend: vrouwelijke rechercheurs, goed in hun werk, briljante speurneuzen, sociaal onhandig, vaak motor- of stoere autorijdend, traumatische jeugd, problemen met superieuren vanwege onorthodoxe eigen werkwijze, single, want moeite met relaties. Sterke vrouwen die zich niets laten vertellen. Zie hier ook dezelfde omschrijving van toepassing op Helen Grace in de boeken van Arlidge.

De vrouwelijke rechercheur Kim Stone krijgt een afschuwelijke moordzaak op haar bord. Naarmate er meer doden vallen, ontdekt ze welke gruwelijke gebeurtenissen uit het verleden de slachtoffers met elkaar binden.

De speurtocht naar de dader lijdt naar een oud, verlaten weeshuis. Wat daar gebeurd is, blijkt de sleutel te zijn om deze zaak op te lossen.
Terwijl Stone probeert de geheimen te ontrafelen, zit de moordenaar geen seconde stil.
De puzzelstukjes vallen langzaam in elkaar. Zal Kim Stone op tijd zijn om de nachtmerrie te kunnen stoppen voor er nog meer slachtoffers vallen?
Het boek leest lekker weg: het verhaal is vlot geschreven en de spanning wordt vanuit verschillende hoeken opgevoerd.
Leuke bijkomstigheid is dat het verhaal is doorspekt met (Engelse) humor. De manier van schrijven zorgt ervoor dat je je een beeld vormt van het vaste team van Kim Stone en uiteraard van Kim zelf.

In het Engels zijn er al 12 delen van deze serie uit. In Nederland nu het eerste.
Het volgende deel verschijnt al in juni 2020, dus je hoeft niet lang wakker te liggen!

Reacties op: Voor fans van M.J. Arlidge

88
Stille schreeuw - Angela Marsons
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker