Slasher romcom
Zo vermoord je een man in tien dates - Shailee Thompson
4 sterren
Wat heerlijk verfrissend eens een keer wat anders. Een slasher romcom, alleen met deze woorden werd ik al nieuwsgierig. Wat moet ik me hier bij voorstellen dan? Ik ben dus heel open begonnen aan dit boek. Het verhaal begint leuk met twee vriendinnen, Jamie en Laurie, die samen deel gaan nemen aan een speeddate. Tijdens deze speeddate gaan ineens alle lampen uit en wanneer deze weer aan gaan treffen de speeddaters een gruwelijk tafereel aan.. een van de deelnemers is vermoord. En dit blijft niet bij maar een persoon.. wat is hier aan de hand? Wie is deze moordenaar? En waarom worden er mensen vermoord? Jamie is helemaal into slasher films en romcoms. De situatie waarin ze zich nu bevindt komt voor haar nu ineens wel heel dichtbij. Vastbesloten zet ze haar kennis in om zich uit deze situatie te redden. In dit boek zijn wel heel erg veel verwijzingen naar films.. opzich een leuk detail maar het werd zo vaak benoemd dat het er wel heel dik boven op lag. Had van mij wat minder gemogen. Het boek heeft mij echt verrast. Ik vond de combi van spanning, humor en romantiek heel leuk.. het was een heel uniek en origineel verhaal dat je nieuwsgierig houdt en er voor zorgt dat je steeds door wil blijven lezen.
Bedankt @zomerkeuning voor dit recensie exemplaar!
4 sterren
Bedankt @zomerkeuning voor dit recensie exemplaar!