Persoonlijk en inspirerend

Mrink 27 mei 2024
Het boek eigenlijk gekocht om in de auto naar Zweden te lezen, maar eenmaal binnen kon ik niet wachten met lezen. Zonder spijt! Wat een prachtig boek is het geworden met een heel eerlijk en persoonlijk verhaal.

Bram neemt je mee in zijn levensverhaal, hoe was zijn jeugd? Hoe is hij losgekomen van zijn moeder? Wie waren belangrijk en hoe hard en tegelijk heel liefdevol is de natuur voor hem? En waarom zoekt een jongen die het ogenschijnlijk goed voor elkaar heeft in NL de wildernis van Zweden op?

Het is een verhaal geworden wat fijn weg leest en waarin je helemaal meegenomen word. Zijn humor en de afwisseling van verhalen uit zijn jeugd met verhalen van de opbouw van de boerderij in Zweden maken het geen zwaar verhaal, ondanks dat hij wel heftige gebeurtenissen beschrijft.

Het boek is een dikke aanrader, ook voor degenen die Bram niet kennen van tv of zijn vlogs. Een prachtig en inspirerend 'into the wild' verhaal.