Geweldig!
Vanaf de eerste bladzijde zat ik er weer helemaal in! Dit boek zit vol spanning, romantiek en mysterie. Wout weet me opnieuw te verrassen door precies op het juiste moment extra spanning toe te voegen.
In ‘Zilveren Schuld’ gaat het avontuur van Nathaniel en Crawford verder. Vanaf het begin hielden twee vragen me bezig: heeft het verleden invloed op de toekomst? En kunnen nieuwe geheimen en onverwachte wendingen hun liefde doorstaan?
Een verhaal vol geheimen, emotie, spanning én met een kleine cliffhanger. Ik kan niet wachten op deel 3! De boeken zijn los te lezen, wat super fijn is. Maar deel 1 is zó leuk dat je die eigenlijk niet mag overslaan!
Dankjewel Wouter voor dit recensie exemplaar!
Dankjewel Wouter voor dit recensie exemplaar!