Genoten van de gehele serie

nicoleadelaars 08 juli 2023
Het leven van de kersverse tv-ster Floor lijkt uitstekend te gaan: ze heeft een liefdevolle relatie met Jacob en haar kookprogramma met Aldo blijkt een enorme hit te zijn. Maar als er wrijving ontstaat tussen het liefdeskoppel en Floor plotseling in haar eentje voor de camera moet staan, vraagt ze zich af: is dit het leventje waar ik van droomde?

Weg van jou is deel drie van de Studio Holland serie waarin Floor de hoofdrol speelt. Een tijd terug mocht ik ook het eerste deel al reviewen en viel ik al voor de heerlijke schrijfstijl van Yvonne van den Nieuwenhuizen. Dus toen deel 2 uit kwam las ik deze in een klap ook weer uit en ook nu in het afsluitende deel 3 kon ik het boek niet wegleggen.

Je wordt in het verhaal gezogen en hebt het gevoel dat dit ook jou zou kunnen overkomen. Ware het niet dat ik totaal niet kan bakken en ik uiteraard al een man plus kinderen heb. Echter juist de manier waarop dingen beschreven worden zorgt ervoor dat het over iedereen zou kunnen gaan. Je herkent jezelf in bepaalde situaties of gedachten en om sommige dingen moest ik gewoon hardop lachen.

Voor wie de eerste delen niet nog gelezen heeft, ga dat onmiddellijk doen en lees daarna ook dit laatste deel erachteraan. Ergens vind ik het jammer dat het verhaal van Floor en Jacob ten einde is. Maar ik kan niet wachten wat Yvonne nog meer voor ons in petto heeft… Uit betrouwbare bron weet ik dat zich alweer een verhaal aan het vormen is… Jippie!!

Meer recensies van nicoleadelaars