Wat is er gebeurd?!?!
Het verkeerde meisje is een boek dat ik met plezier heb gelezen! Wat een spannend verhaal en het leest lekker weg. Er gebeurt zoveel dat het bijna niet na te vertellen is. Constant vroeg ik me af wat er is gebeurd: is de hoofdpersoon zelf doorgedraaid? Of zijn bepaalde zaken verzonnen? Of is er iemand uit haar vriendenkring schuldig? Haar beste vriendin, haar ex-man, of toch haar moeder? Ik vind het leuk dat het boek zich afspeelt in de omgeving van Rotterdam.
Een minpunt van het boek vind ik dat sommige delen vrij onrealistisch zijn en misschien te extreem vormgegeven. Jammer vind ik dat je niet alles komt te weten op het einde, maar zoals de schrijfster zelf aangeeft zou het dan geen realistisch moordonderzoek zijn. Toch had ik liever een completer geheel gezien. Om deze redenen geef ik het boek 4 sterren. Het boek is niet geschikt voor mensen die slecht tegen dierenleed en beangstigende scènes kunnen.