Prima, maar niet bijzonder einde
God, eindelijk heb ik dit boek uit en eindelijk is deze serie klaar Ik heb echt lang over dit boek gedaan; ik begon 16 december en had m 28 januari uit.
Aan het begin was ik wel excited om Wonderland weer in te stappen. Verstoord eindigde op een flinke cliffhanger, dus ik wilde echt graag weten hoe de serie eindigde. In het begin ging het daarom ook heel goed. Helaas werd het in het midden erg langzaam toen ze op gegeven moment op een bepaalde plek aankwamen. Ik verloor echt mijn leesmotivatie en moest even een ander boek oppakken voor ik weer verder kon in deze. Ook was er veel minder plot en minder twists dan in de vorige 2 boeken.
Alyssa heeft echt een enorme ontwikkeling doorgemaakt gedurende serie. Ze is sterk en onafhankelijk geworden. Wat ik wel vreemd vond, is dat Jeb en Alyssa het hadden over trouwen terwijl ze pas 17/18 zijn..?
Wat ik ook heel mooi vond, is dat ik aan het begin van de serie Jeb echt niet kon uitstaan Laat Alyssa lekker met de knappe Nederling zijn. Maar in dit boek vond ik Jeb echt zoveel leuker!
Al met al vond ik dit echt een prima einde voor de serie, ondanks dat ik me er even doorheen moest slepen. Dit boek krijgt van mij 3.5 en de serie is zeker een aanrader!