Tof tussendoortje weer!
Het derde én laatste deel uit deze serie, ergens ook wel weer jammer dat het verhaal nu af is.... Ik sloot Juul en haar avonturen in mijn leeshart, wat een heerlijk mens.
Bij de start van dit boek moest ik even mijn draai vinden als het ware, waar gaat het verhaal heen en waar is Colin gebleven?
Maar halverwege ging het verhaal goed los en werd ik verrast door de twist, zó leuk! Ook kwamen er weer hilarische uitspraken in het boek voor die mij weer een glimlach bezorgde. Het einde is werkelijk heel tof en een mooie afsluiting van deze serie. Goed gedaan Sandiya, ik heb je boekenserie met heel veel plezier gelezen