Tof tussendoortje!
Wat was het weer genieten met dit toffe tussendoortje van De Verhalenfabriek.
Deel 2 uit de Noorderliefde serie heeft gezorgd voor een aantal uurtjes lekker leesplezier. Ik heb het eerste deel nog niet gelezen, maar ik kreeg niet het gevoel dat dit iets uitmaakte. Superfijn vind ik dit altijd, als boeken ook afzonderlijk van elkaar te lezen zijn, ondanks dat ze uit een serie komen.
Feelgood vibes zijn gegarandeerd met Lizzy en Lucas in de hoofdrollen, al wordt het opgegeven moment wel nog even 'spannend' welke kant het met hen opgaat....
Ik waande mij in het mooie Noorwegen, een sneeuwrit op een hondenslee zou mij zeker nog eens tof lijken!
Zalig ook om zo weer inspiratie op te doen. Het lijkt mij leuk als er nog een derde deel komt, hopelijk staat dat ooit nog op de planning.
Goed werk Marloes, ik heb erg van je boek genoten! Dank je wel!
@verhalenfabriek en @juul_deverhalenfabriek hartelijk dank voor het recensie exemplaar.
Goed werk Marloes, ik heb erg van je boek genoten! Dank je wel!