Een tof tussendoortje
Ik las al eerder een #tussendoortje van Michon en dat was erg goed bevallen!
Toen dit e-book in mijn mailbox verscheen, besloot ik direct deze als eerste te gaan lezen. Als Vaste @verhalenfabriek Recensent ontvang ik maandelijks drie of vier toffe #tussendoortjes als recensie exemplaar, wat een verwennerij niet? Dank je wel @juul_deverhalenfabriek
Ook dit e-book was weer tof en las lekker vlot weg. Ik waande mij heerlijk in Rome gedurende een aantal uurtjes, zalig!
De hoofdstukken zijn vanuit Ella of Matteo geschreven en ze vullen elkaar goed aan met hun belevenissen. De leuke titel past ook goed bij het verhaal.
Er zitten wel enkele spicey fragmenten in het boek verborgen , best wel in detail beschreven. Voor mij heeft dat persoonlijk niet veel toegevoegde waarde. Desondanks genoten van deze leukerd, auteur Michon heeft weer goed haar best gedaan!