Aanrader als je van spicy romance houdt!

Let op: spoilers !
Ik ontving de driedelige serie vorig jaar van auteur Annette, waarvoor heel veel dank!
Ik las het eerste deel van de Rock & Rolde serie al met veel plezier en keek uit naar dit tweede deel.
Veel personages uit het eerste deel kwamen weer voor in dit tweede deel, maar Elin en Joshua waren dit keer de hoofdpersonages, waar zij in deel één bijpersonages waren.
De hoofdstukken lees je ook vanuit Josh of Elin en vullen elkaar goed aan. Dit boek betreft een heerlijke roman met diverse hete, sexy momenten. Is dat niet jouw ding, dan zal het boek je niet echt aanspreken denk ik. Verder speelt het zich af in Zwitserland en Drenthe, een leuke afwisseling.
Zalig om het verloop van de twee geliefden te lezen, van een liefde die niet mag lijken te bestaan tot uiteindelijk zelfs een verloving.
Dit deel eindigt met een cliffhanger, ben erg benieuwd naar het derde én laatste deel die ook reeds op mijn e-reader staat! Kortom, auteur Annette heeft weer goed werk afgeleverd, een aanrader als je van een sexy roman houdt.

Meer recensies van Nina Boekenblogger.nl