Aanrader!
Ik kreeg van Yvonne zowel deel 1 als deel 2 toegestuurd, waarvoor enorm veel dank, in ruil voor een eerlijke mening.
De delen zijn afzonderlijk van elkaar te lezen en gezien de recente publicatiedatum van deel 2 heb ik ervoor gekozen om eerst dit deel te lezen.
Nou, ik heb genoten hoor!
De hoofdpersonages Mira en Brody namen mij mee in een heerlijk feelgood verhaal wat lekker vlot weg las en waarin soms humoristische quotes worden gebruikt.
Superleuk! Sommige uitspraken van met name Mira toverde af en toe een grote glimlach op mijn gezicht tijdens het lezen.
Ik ben dan ook erg benieuwd naar het eerste deel van ook die recensie zal ik later delen op Hebban. Terugkomend op deel 2 kan ik die zeker aanraden en was het voor mij een aangename kennismaking met auteur Yvonne.
Ik kan niet anders als dit boek beoordelen op 4 sterren, het lezen zeker waard!
Nou, ik heb genoten hoor!
Ik kan niet anders als dit boek beoordelen op 4 sterren, het lezen zeker waard!