Zo'n integere man!
Hoewel ik een totaal ander boek verwachtte op basis van de titel - misschien een spiritueler boek - werd ik toch gegrepen door de inhoud.
Het gaat over iemand die al van jongsaf aan zijn hart volgt en keuzes maakt die maar weinig mensen zouden maken.
In de verschillende hoofdstukken komen vrijwel alle aspecten van zijn leven aan de orde, van het voorzien in zijn levensonderhoud tot het genieten van zijn open haard met een heerlijke kop thee of zelfs met een glas zelfgebrouwde wijn.
Vooral de integriteit met alle levende wezens, maar ook de trouw aan zijn levenswijze tot aan het einde toe troffen me.
Ik vind het boek echt een aanrader.
Ik vind het boek echt een aanrader.