Hemels hartenkloppertje
De hulp ziet alles – Freida McFadden
Uitgegeven door VBK|Media – LAB Uitgevers
Vertaald door Marie-Louise van Dongen
Psychologische Thriller
Wat een geweldig boek! Dit deel leest ontspannen weg — Millie wordt duidelijk een dagje ouder, en dat maakt haar alleen maar herkenbaarder. Ik kan niet wachten op de verfilming!
Millie, meid… ik ga je missen!
Bijzonder eigenlijk, hoe je het gevoel kunt krijgen dat je een relatie opbouwt met een fictief personage. Af en toe geef ik haar zelfs een compliment. Echt.
Millie was ooit een hulp en nu trotse moeder van twee. Samen met haar gezin verhuist ze naar een knus huis op Long Island. Als buurvrouw Suzette haar hartelijk verwelkomt… grapje, dat doet ze dus niet. Wil je het al lezen?
Wanneer de nieuwe hulp, Martha, opduikt met mysterieuze opmerkingen en ijzige blikken, verandert de buurt in één grote spannende speelplaats. De kinderen moeten wennen aan de nieuwe omgeving, Nico verandert en Enzo gedraagt zich vreemd. Elke flikkering in de schaduw roept vragen op, en voor je het weet, ben je net zo nieuwsgierig als Millie zelf.
Beoordeling: ★★★★★
Vijf glanzende sterren voor dit hemelse hartenkloppertje dat vlot wegleest en je af en toe lekker op het puntje van je stoel zet. McFadden weet perfect de balans te vinden tussen gezellig en spannend.
Voor wie is dit boek een aanrader?
De hulp ziet alles is een absolute must voor lezers die houden van psychologische thrillers met realistische gezins- en buurtdynamiek én onverwachte plotwendingen. Perfect voor wie graag een boek niet alleen leest, maar intens beleeft.
Uitgegeven door VBK|Media – LAB Uitgevers
Vertaald door Marie-Louise van Dongen
Psychologische Thriller
Millie, meid… ik ga je missen!
Beoordeling: ★★★★★
Voor wie is dit boek een aanrader?