Leestip! De Rebelse Heks

pagesbyshanna 30 november 2025
De Rebelse Heks is deel twee van de Crimson Moth duologie. Geschreven door Kristen Ciccarelli vertaald door Sanne Hillemans en uitgegeven door Zomer en Keuning

“The problem with love is the more you try to destroy it, the stronger it becomes” - Kristen Ciccarelli

Mijn hemel wat jammer dat dit verhaal afgelopen is. Het heeft toch zeker voor wat tranen gezorgd. Dit boek is een schatje en de boodschap die Kristen meegeeft in haar dankwoord maakt het helemaal af.

Net als in het eerste deel neemt Rune Winters je bij de hand en sleurt ze je mee in haar wereld vol avontuur, moed en emotie. Ze is op de vlucht, en haar enige hoop ligt in een duistere samenwerking met Cressida Roseblood, een pad dat net zo gevaarlijk is als noodzakelijk.
Ondertussen heeft Gideon Sharpe maar één missie: Rune vinden en doden. Elke heks moet sterven, en vooral zij… maar welk pad kiest hij uiteindelijk?

Terwijl Rune en Gideon elk hun eigen plan, pijn en overtuigingen hebben, ontvouwt zich een slow burn enemies to lovers die je volledig opslokt.

Kristen houdt de spanning moeiteloos vast. Haar schrijfstijl is intrigerend en de wereld die ze neerzet voelt bijna levensecht.

Ik ben écht een groot fan van deze duologie en van Kristen Ciccarelli. Dit boek krijgt van mij.
Kristen, je hebt mijn emoties weer feilloos weten te raken. En nu ben ik zó benieuwd naar je nieuwste boek: A Dark Forgetting.

Zomer en Keuning ontzettend bedankt voor dit recensie exemplaar.

Meer recensies van pagesbyshanna

Eén wens. Twee levens. Een onvergetelijke vriendschap. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Een hilarische en spannende donkere romcom met een bloederig randje.

In Broers laat Carolijn Visser via haar familieverhaal zien hoe kunstenaars de behoudende naoorlogse sfeer doorbraken. Lees hier over het Mezza Boek van de Maand.