Must read!

pagesbyshanna 08 november 2025
Waanzinnig goed geschreven en een herlezing waard!
Het geheim van de tradwife door Liane Child en uitgegeven door Harper Collins.

Onwijs bedankt dat ik dit boek mocht lezen als recensie exemplaar Harper Collins.

Vanaf de eerste bladzijde word je meegezogen naar de ranches van Montana, waar Madison haar verhaal vertelt. Via haar Instagramaccount @_trulymadison_ kan je kan haar volgen en meekijken naar haar perfecte leven vol schoonheid, luxe en perfectie.
IkOp een dag besluit Madison dat ze een nieuwe leraar nodig heeft voor de thuisscholing van haar kinderen…
En dan is daar Cally. Nadat ze een geheimhoudingsverklaring heeft getekend, mag ze beginnen. Maar waarom? Wat speelt zich écht af achter de camera?

Het verhaal wordt verteld vanuit meerdere perspectieven en speelt zich af in de huidige tijd. Het gaat over het leven van de traditionele vrouw en heeft een prachtige achterliggende gedachte.

Dit boek is echt een aanrader om te lezen. Liane schrijft met veel gevoel voor detail en weet emoties zó raak over te brengen dat je intens meeleeft. Toen ik hoofdstuk 63 bereikte, betrapte ik mezelf erop dat ik uit het raam zat te staren met mijn mond open.

Chapeau!

Meer recensies van pagesbyshanna

Dé grote hit uit Frankrijk en de start van een serie met een duale tijdlijn. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.