Het zit verborgen in je ogen

pagesbyshanna 26 mei 2025
De Vriend – Freida McFadden
Uitgegeven door @labuitgevers
Vertaald door Marie-Louise van Dongen
Genre: Psychologische thriller

Freida, hoe dóé je dit toch?!

In één ruk uitgelezen! Als iemand me had gefilmd, had je me niet met mijn telefoon gezien, maar met dit boek voor mijn neus, alsof het eraan vastgelijmd zat.

Deze heerlijke thriller, met een vleugje romantiek geschreven door @fmcfaddenauthor en prachtig vertaald door Marie-Louise van Dongen is weliswaar het toppunt van ontspanning.. met een lichtelijk versnelde hartslag voor extra calorieverbranding.

Tom
Je bent me er één.. meer ga ik niet zeggen

Sydney
Ze is al een tijdje op zoek naar de man van haar dromen. De klok tikt, haar moeder wil dolgraag oma worden, maar Sydney lijkt alleen maar rare types aan te trekken.
Op een avond spreekt ze af met Kevin. Zodra ze hem ziet, weet ze het eigenlijk al: dit wordt niets. En na een paar ongemakkelijke minuten is ze er helemáál klaar mee. Ze probeert zich uit de date te wurmen en naar huis te gaan, maar dat blijkt lastiger dan gedacht...

En dan opeens staat hij daar.
Lang, donker haar, belachelijk knap.
Wie is hij? En belangrijker nog: hoe heet hij?

Lees. Dit. Boek. Meer hoef ik niet te zeggen. You’re going to love it!
4 sterren – I couldn’t put it down!

Voor liefhebbers van:
Thrillers met vaart – Lezers die houden van ‘in één ruk uitgelezen’-boeken vol spanning.
Een vleugje romantiek – Voor wie graag een beetje liefde verweven ziet in een spannend verhaal.
Perfect voor fans van auteurs als B.A. Paris, Shari Lapena en Alice Feeney.

Meer recensies van pagesbyshanna