het is oke om niet oke te zijn

Patty 24 juli 2024
Dit was mijn allereerste boek dat ik van Kennedy Ryan las. En wat voor een. Wauw!
Ik heb genoten van dit boek van begin tot eind.

'Voor ik je laat gaan' van Kennedy Ryan is een ontroerende en meeslepende roman die de mij diep heeft geraakt. Het verhaal volgt Yasmen en Josiah Wade, een echtpaar dat na een tragisch verlies hun relatie opnieuw moet definiëren. Ryan's schrijfstijl is zowel poëtisch als rauw, en ze slaagt erin om de pijn, hoop en complexiteit van rouw en herstel op een zeer authentieke manier te beschrijven.

De personages zijn goed uitgewerkt en voelen levensecht aan. Yasmen en Josiah's strijd om hun huwelijk nieuw leven in te blazen is aangrijpend en hartverscheurend, maar ook vol hoop en doorzettingsvermogen. Ryan weet op subtiele wijze thema's als mentale gezondheid, liefde en vergeving te verweven, waardoor het verhaal een diepere laag krijgt.

Wat dit boek echt bijzonder maakt, is de manier waarop Ryan de emoties van haar personages overbrengt. De lezers kunnen zich gemakkelijk in hen verplaatsen en voelen hun pijn en vreugde alsof het hun eigen zijn. De dialogen zijn scherp en realistisch, wat bijdraagt aan de geloofwaardigheid van het verhaal.

Ik vond het wel jammer dat het soms wat langdradig werd..

‘ Voor ik je laat gaan' een krachtig en emotioneel geladen boek dat zeker wel de moeite waard is om te lezen. Het is een verhaal over liefde, verlies en de veerkracht van de menselijke geest, en het zal lezers nog lang bijblijven.

Meer recensies van Patty