Rozen & Azijn
Ik mocht dit fijne tussendoortje Rozen & Azijn lezen van Linda Babel. Wat een mooi tussendoortje van De Verhalenfabriek en Juul_DeVerhalenfabriek. Zelf had ik nog niet eerder een verhaal gelezen van deze auteur. Het zouden er zo maar meer kunnen worden.
De cover is prachtig ❤️ Past echt bij het verhaal. Het verhaal speelt zich af in 1842 Midden-Engeland.
Lady Rosanne is al jaren verliefd op Lord Garret Neville. Met valentijnsdag stuurt ze hem ieder jaar een prachtige valentijnskaart. Ook dit jaar weer en bedenkt ze ook nog een plan, om nog meer indruk op hem te maken. Maar dan komt onverwachts een vriend van haar broer op haar pad. De onbehouwen Jonathan Whittaker. Dit laat haar plan mislukken.
Maar dan ziet Rosanne een nieuwe kans om het hart van lord Neville te veroveren. Lord Garret Neville ontvangt een berg romantische kaarten, daartussen zit een kaart met een venijnige boodschap: een vinger Valentine. Rosanne besluit om lord Garret Neville te helpen, om de afzender te ontmaskeren. Zodat de naam van lord Garret, niet door de slijk gehaald kan worden.
Het is een fijn valentijnsverhaal om te lezen. Je bevind je in een historische tijd, vol met romantiek, feelgood en speurwerk. Auteur Linda Babel heeft dit verhaal vlot en boeiend geschreven. Voor mij 4 ⭐️⭐️⭐️⭐️