Berouw komt na de zonde
Berouw komt na de zonde is een bijzonder heftige en vlot lezende thriller. Als lezer krijg je vanaf het begin al veel over je heen. De cover past goed bij het verhaal. De auteur weet een aangrijpend verhaal neer te zetten.
Verhaal:
Na de scheiding gaat Jacqueline met haar dochter Lois in Enkhuizen wonen. Het kost moeder moeite om zich aan te passen aan haar nieuw levensstijl. Ondanks haar hoge alimentatie die ze krijgt, kan ze moeilijk rondkomen. Ondanks dat laat ze haar dochter Lois, die met haar vriendin op vakantie wilt, een paar dagen naar Middelburg gaan. Ze is er van overtuigd dat dat wel goed voor haar dochter zal zijn. Als ze terug komen van vakantie is de sfeer niet zo goed tussen de meiden. Vlak daarna zijn ze beiden spoorloos verdwenen. Waar Floor later dood in Amsterdam gevonden wordt, is Lois nog nergens te bekennen. De politie denkt dat ze met 'foute vriendjes' in aanraking zijn gekomen, maar daar legt Jacqueline zich niet bij neer. Ze gaat op zoek naar haar dochter en komt al snel in een wereld van drugs en criminaliteit terecht. Heeft de verdwijning van haar dochter hier iets mee te maken?
Mijn mening:
Mariska Noordeloos heeft een eigen en prettige vlotte schrijfstijl. De personages zijn erg goed neergezet. Het verhaal is pakkend. Intens en kwetsbaar! En heeft een geweldig goed plot!
Dit is het eerste boek wat ik van Mariska gelezen heb! Er zullen er zeker nog meerdere gaan volgen. Het was een gruwelijk goed verhaal en ik kon niet stoppen met lezen. Dit boek is dan ook zeker 5 sterren waard!
Verhaal:
Mijn mening: