Advertentie

‘Grip op je aandacht’ is een inspirerend boek met 49 praktische tips voor meer concentratie en focus. De tips zijn wetenschappelijk onderbouwd en helder en begrijpelijk weergegeven.
Het boek geeft aan dat het belangrijk is om te ervaren welke tips voor jou persoonlijk wel en niet werken. Het nodigt je uit je in eerste instantie te beperken tot een tiental tips, waardoor de uitvoering realistisch en haalbaar is.
‘Grip op je aandacht’ is ingedeeld in 4 hoofdstukken. Het eerste hoofdstuk geeft de basics van een goede concentratie. De tips geven aan hoe aandacht werkt en hoe je deze kunt vasthouden. Hoofdstuk 2 geeft boosters waarmee je je aandacht nog verder kunt optimaliseren en hoofdstuk 3 biedt extra tips,speciaal voor toepassing op de werkvloer. Hoofdstuk 4 tenslotte geeft tips en trucs om juist de aandacht van anderen te trekken en vast te houden.
Na elke tip is er ruimte voor het invullen van eigen ervaringen, voorkeuren, opmerkingen, ideeën. Hierdoor wordt ‘Grip op je aandacht’ gaandeweg een geheel eigen, persoonlijke combinatie van theorie, tips en je eigen praktijk. Erg waardevol! 

Reacties op: Grip op je aandacht

9
Grip op je aandacht - Stefan van der Stigchel
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners